GOTT NYTT ÅR!!

Okej ny har nyåsdagen kommit och ska om mindre en timme träffa min underbara Sofie för att sedan dra vidare till Willieboy.. Kommer bli sjuuukt kul :)

Dagens/ Nyårs klädseln :)





Ha ett bra nyår.. See yah <3

Mobil... :D

Okej I'm happy, som ni säkert hört innan ska jag få en Iphone och fatta hur glad jag är. Nu är den beställd, för typ bara fem minuter sedan. Så från en till två veckor kommer det ta, haha gissa om jag kommer kunna vänta? Kommer typ dö av längtan efter den :) Hoppas den kommer snart så jag slipper bita sönder naglarna för det XD

Imorgon blir det mys, ska till Centan med älskade Sofie. Hahah jag blir alltid fattig när jag är iväg med min sötnos XD
Nyårkläning för att bli så snygg som möjligt såklart, fan vad jag längtar :)
I Love LOVET!!

Ha en bra dag och lov...

See yah <3

Snart drar man vidare..

Okej om typ 40 minuter drar jag vidare till min kära mamma och där vi ska ha gäster. Sen blir det såklart klappar vilket är extra kul :) Syrran och Henke kommer att hämta mig sen så drar vi dit.
Åh nästa vecka kommer massa kul hända!
På onsdag ska jag och några tjej vänner till marshmallow och ha sjukt kul! Sen på torsdag blir det nyårs fest med min bög, Josse och Sofie älskling sen ännu fler såklart. Längtar som fan kommer bli helt underbart. De bästa vännerna i samma hus, kan inte bli mycket bättre :)


Dagesn klädsel :) En söt tröja jag fick av syrran i julkapp som stämmer väl helt okej XD


Sminkning idag :)

See yah <3

Löööördag..

Okej it's saturday :D Hahah jaah jag sitter här i soffan och har en lugn dag. Pappa är inte hemma så har huset ensam resten av dagen så det blir att ligga här och inte röra sig på några timmar :)
Imorgon blir det att fira jul med mamma och Michael, mer klappar, we like!
Nu ser man på någon dålig tonårsfilm på fyran hahah bitchigt värre :)

See yah <3

Tävling

Är med och tävlar i http://jroom.blogg.se/ tävling om att vinna en smoeffy goodiebag.

Besök hennes sida för fler tävlingar :)


http://jroom.blogg.se/

Tävlingen:

http://jroom.blogg.se/2009/december/draft-dec-24-2009.html#comment

GOD JUL!!

God Jul på er älskade läsare :)


Lillejulafton :O

Okej hatar när datorn får damp och allt man skrivit försvinner :)

Men men det jag skulle säga var att jag var och såg Avatar som var extremt underbar, så underbar att det inte finns ord till det. Ni som inte tycker den är bra ska gå och se!! Ni kommer inte ångra er kan jag lova, kärlek till den underbara filmen :)
Vad där med min underbara Sofie som jag alltid har lika kul med, kanske ses vi på nyår igen. Hoppas det iaf <3

Så om mindre än en timme är det julafton så jag passar på att säga GOD JUL!
Skriver väl ett inlägg sen om någon timme men annars blir det nog inget imorgon, ska försöka vara internet fri.
Just det jag fick en ny spegel hos mamma idag, den var fin och lika lång som mig :)

Ha en bra jul alla!

See yah <3

Tjaaaao

Tänkte jag kunde skapa ett snabbt inlägg innan det blev den 23 alltså lilljulafton. Okej allt känns faktiskt riktigt sjukt att det redan har hunnit gå så snabbt. Om tio minuter är det en dag till julafton. We like!
Idag har varit en underbar dag i snön måste jag säga. Först var jag med Alex i Lund och träffade Oskar, de två köpte presenter och jag var fattig som alltid. Hm finns det något ord som heter spara?
Iaf efter någon timme stack vi hem till Alex, jag gick och hon halkade fram. :)
Där efter skulle vi få upp hennes säng, den är stor och underbar. Vi fick stå och dra den upp för balkongen för  fick inte upp den uppför trappan, det var kul men lite sjukt måste jag säga. Sen blev det laaaat och Alex var lite olaglig :) Olalala, hahah nej bara lite ^^

Imorrn blir det Avatar med min sötnos Sofie.. Tack ungdomsrådet för gratisbiljetterna!



Jag och Sofie är sååå Smexiga på denna bilden asså, saknar falsterbo! <3

Höhö sex minuter kvar och jag gjorde det!

see yah <3  Oj nu var det fem minuter till 23 :)

Ungdomsrådet.. KLAPPJAKTEN :D

Okej nu sitter jag färdig, duktig som jag är har jag lyckats slå in mitt paket till klappjakten som vi ska ha på ungdomsrådets avslutning. Hahah jag är super bra på att slå in klappar (säger vi XD)

Ska dra snart, det börjar om en timme så ska äta sen blir jag körd ditt och sedan är det hem till Bjärred istället.


Hahah dagens klädesel och smink :)

See yah <3

Skor!

Okej hittade en bild på mina underbara skor så här får ni. Ja jag älskar dem och bryr mig inte om, om ni nu inte gillar dem men en kommentar kanske vad ni tycker? :)


Nya vinterskor!

Okej jag insåg att de vinterskor jag hade var ett par som var sönder i dragkedjan och det andra paret hade jag råkat kasta när jag storstädade i somras. Yeay! Så det var ut och köpa nya vinterskor och hittade ett par riktigt snygga faktiskt för 400 kr :)

Nu sitter jag med pappa, Henke och en skrattskrikande systerdotter som alltid vill ha all uppmärksamhet såklart så hon "pratar" och jag lovar att det är ett gällt skrik hon har XD

Men jag älskar henne ändå :)

See yah <3

Pynta gran

Jag och pappa har precis pyntat vår snea och stora gran XD Den såg mycket rakare ut i skogen måste jag säga men men den blev fin. Nu tar den upp halva vårt vardagsrum men fin är den iaf måste man säga!
Kanske lägger in bilder på granen sen om jag pallar :) Lägger kanske då också in de fina vinterbilderna jag tagit av snön. Mm jag gillar att snön ligger kvar fortfarande lika fint, hoppas den ligger så ett tag till bara. Håll era tummar!

See yah <3

sjuk .__.

Sitter här och mår rätt dåligt måste jag säga, har varit hemma eftersom min hals sakta tar död på mig och det gillar vi inte! Ska försöka palla mig till skolan imorrn på avslutningen så jag kan säga hejdå till klassen sen är det ju underbart lov som vi älskar över allt annat! :)
Det är massa snö och jag är super glad, kan visa bilder sen kanske på vad jag fotat. Lite har jag fotat den fina snön, visst är jag duktig? :)
Nu ska jag slappa resten av kvällen så jag pallar de få timmar imorrn och sen är det underbart lov.
Vad har ni gjort för kul idag?

see yah <3

Håller på att bli sjuk?

Jag tror jag håller på att bli sjuk .__. Har ont i halsen och den känns jätte tjock, men har inte tid att bli sjuk! Måste vara de sista dagarna i skolan så det är bara att stå ut.
Men men, alla har sätt snön va? Det är underbart... Så länge det inte regnar imellanåt som det just har gjort hela dagen och det blir bara så jäkla tråkigt, är trött på slasket och vill ha ordentligt med snö men nej det är för mycket att fråga om...
Prov imorrn, jag kommer suga men det ska nog gå.. Håll tummarna för mig hoppas jag!

See yah <3

Sooovaaa

ligger här framför datorn och stirrar på skärmen, fan vad ögonlocken känns tunga och kroppen känns totalt slut. Har pluggat till provet men bestämde mig för att snura in mig i filten istället och slå på datorn.
Bara några få dagar kvar i skolan sen är det lov och dags att sova ordentligt.
Sen har det snöat idag, först var jag glad sen blev jag sur när det var kallt och mer sur när det bara snöade lite.
Men ligger nu och myser under min filt och huttrar lätt :)
Visst är jag söt XD

See yah <3


Hej igen! :)

Som ni märkt skrev jag ju inget igår men det finns faktiskt en anledning till det, igår var jag och träffade massa folk i Eslöv och kom inte hem förrän vid halv två och då var den bums i sängs.
Men jag och Alex tog iaf bussen vid sju in till Lund och därefter tåget till Eslöv. Cheka och två andra tjejer som hette Sandra och Emma var där och tillsammans stack vi för att träffa de andra.
Det var sjukt trevligt men tyvär började Sandra må illa och eftersom det var fyra som tänkte sticka hem och inte sova över tog vi tåget tillsammans och åkte redan vid tolv men men..
Väl inne i Lund flummade vi lite eftersom det var en halvtimme typ till bussarna gick och jag fick veta att Sandra också var med i FBU ungdom och varit på lite olika övningar som mina andra vänner. Skåne är för litet som jag sagt!
När jag och Alex väl tog bussen var klockan typ redan ett på natten.
Vi fick lite buss underhållning också, en sur kärring började klaga på busschaffören och sa om och om igen "Jag vill ha ditt namn och nummer" Tillslut blev hela bussen typ sur på kärringen och började bråka med henne, haha det var specielt 40 + som var trött på henne XD

Men det var en fun kväll, tack Alex och Cheka för jag fick följa med <3

See yah <3

Jobbigt..

Idag har varit en riktigt förjävlig dag. Först så har vi drama vilket är helt okej men mitt i det ringer brandlarmet och vi alla tar våra saker för att gå ut. Precis när vi kommit ut genom dörren stoppar några andra oss och förklarar att det är ett falsk alarm och det sattes av, av misstag. Så vi tryckte in våra saker igen i ett av rummen och satt oss ner för att fortsätta. Men larmet fortsatte i lite mer än fem minuter så vi satt där och hörde det jobbiga ljudet i evigheter.
Efter det var det en lugn dag eller ja till svenskan, vi skulle börja lägga in filmklippen för att göra vår film. Då visar det sig att det är fel format och i resten av timmen och lite tid efter letade jag efter ett program som kunde ändra format. Och inte nog med det saknade vi en sak till men som tur var kunde Albert i klassen fixa det. Fatta vad panik vår grupp hade då.

Men nu är det lugnt, engelskan känns bra och allt annat så det blir chill resten av kvällen! :)

see yah <3

Sleeeeep

Kom hem en och en halv timme tidigare än jag brukar och det var helt underbart :) Kom hem började plugga engelska och efter ett tag somnade jag XD Aah det var nice fast jag sov bara i en kvart sen kom mamma hem och då vaknade jag..
Vem mer än jag hatar att tvingas vakna när man hellre vill sova ut och vakna pigg och glad?

Kommit på att alla mina vänner verkar känna varandra :) Haha skåne är för litet som jag säger, blir alltid lika chockad när jag ser en kompis på någon annans kompis foto eller de pratar med varandra och enligt mig ska de aldrig ha sätts förut XD

Jajja livet är kort och världen är litet :)



Saknar Taizé... Nästa sommar asså <3

See yah <3


Lala

Sitter här i ett kallt klassrum eftersom någon idiot tyckt det var kul att öppna ett fönster, yeay någon stängde det nu!
Hm ska snart ha geografi redovisning sen blir det film, we like!
Händer idag då? Inte mycket hos mig, måste plugga sen blir det chill. En och en halv vecka kvar på skolveckorna och jag längtar som fan till lovet.

See yah <3

Hemma

Nu sitter man ner i soffan och njuter av att få vila lite, ush vad slut jag är i kroppen nu förtiden. Men men :) Duktig som jag är har jag pluggat lite engelska och ska fortsätta ikväll med mer..
Vet ni en sjuk sak? Jag börjar tycka om lektionerna i skolan! Hahha jah jag vet sjukt men nu de sista veckorna är allt mer chill och skoj... Provade mittbena idag lite annerlunda men helt okej :)



Slitna lilla jag, ååh vad det ska bli skönt med lova och få sova varje dag hur länge jag vill! Mhm jag längtar och jag vet att ni också gör det.

See yah <3

Trailer till skolan :)

Sitter på geografin nu, har precis hållt på att spela in trailer till svenskan i skolan och gissa vad jag ahr gjort?
Jag har duschat med kläderna på och blivit bitchslappad på riktigt :) Nej inget hat mot mig utan kära filmen behö vde det! Lite obehaglit men ändå nice, stackars Y var helt förkrossad när hon slog mig men som sagt mycket ska man ju tåla.
Nu har vi redovisningn sen är det hem och byta om till något mer mys, hm borde kanske plugga till Engelskan men palla egentligen..


Ny duschad och fin :)

See yah <3

Hemma

Okej igår var helt underbart. Sofie och jag har alltid så jäkla kul <3
Stack då in i Lund, där åt vi på Subway (Goott), sen drog vi och tog ut biljetter. Helt underbar kille i klassen som var så jäkla rolig, det gjorde oss väldigt glada iaf.
Sen stack vi och hyrde tre filmer som vi skulle se efter, det blev två tjej filmer och en tredje wolverine. Efter det köpte vi massa godis, hahha fan vad vi är tjocka men visst är det kul att tjocka sig!
Sen blev det som sagt bröllopsfotografen, de på bion brevid ville nog klösa ut våra ögon eftersom vi gjorde lite roliga ljud ifrån oss varje gång något pinsamt skulle hända.
Sen stack vi hem, såg bitchen men iggade henne och drog iväg Sofie snabbt som satan så vi slapp henne. Tog tåget hem, bäddade ner oss i soffan och såg första filmen. Där efter la vi oss i sängen, klockan var då halv tre på natten men ush jag och Sofie kan fan aldrig vara tyst.
Vi började diskutera gamla minnen och åh vad sjuka vi var som små men udnerbart kul hade vi, ni som hört våra minnen hade nog inte kunnat tro vi var kloka.
Vi pratade till kvart i fyra då vi också kommit fram min framtid: Ensam moster söker
Somnade tillslut och sen blev det lite sömn men en mys morgon, såg den andra filmen med frukost. Tyvär han vi inte se den tredje eftersom hon skulle jobba och jag skulle hem.
Nu sitter jag här nästan sovande i soffan och ska upp på övernågingen och städa :)



Gammal bild på mig och sötnos, ah vi har ändrats både mycket och lite.

See yah <3

Bio

Drar starx iväg till stationen för att möta upp Sofie sen drar vi till Lund och äter och ser på bio :)
Sen drar vi hem till henne och har en mys kväll.
Kvällens klädsel:



Vill bara berätta ett klänningen på bilden har jag sytt själv om någon ville veta :) Höhö duktig man var på syslöjden alltså XD
Ha en bra kväll

See yah <3

Julhandel

Kom precis hem från att ha julhandlat, det blev bra men är trött nu. Gick upp halv nio för att dra till Nova med pappsen. Så nu har jag köpt till alla utom Henke och Pappsen men jag vet vad Henke ska få :) Ni får tyvär inte veta något eftersom det kan ju förstöra överrask ningen för andra :O
Är helt slut nu, vi fick springa för att hinna med tåget hem så nu sitter jag här och slappar. Ska ta tågen klockan sju med Sofie och då blir det in till Lund och se Bröllopsfotografe, trycka i oss godis och äta något annat onyttigt till mat :D
Ja jag vet att det är att tjocka sig men jag älskar det och pallar inte bry mig om det är fel XD

See yah <3

Header

Fixade precis en header till min underbara Willie som är en av mina bästa vänner :)




Vad tycker ni? :D

Hans blogg: http://wiizkid.blogg.se/

English...

Sitter på engelskan nu, blev precis färdig med mitt arbete. Yeay!
Hade matte prov innan och ha det var ett skämt blir glad om jag får ett G..
Bara en lektion sen är det helg! Som sagt blir det Sofie på lördag och då ska vi se film, ush jag är fattig av allt bio men kul är det :)
Någon som vill tipsa om vilken film vi kan se? Och nej inte New moon har redan sätt den och inte 2012 den verkar vara riktigt dålig.
Men en annan film kanske? :)

Jag älskar den underbara tösen :) <3

See yah ..

Mys..

Är det bara jag som älskar att krypa upp i soffan, lägga datorn i knäet och värma sig med en filt?
Jaja jag älskar iaf det och kommer alltid känna mig hemma i soffan. Är extremt trött nu och lite uttråkad, det är snart helg och på lördag ska jag träffa Sofie! Me love!

Var uttråkad och tog några ego bilder :)


See yah <3

Lugn

Okej nu har jag lugnat ner mig mer och inte lika sura men det betyder inte att jag inte har samma åsikt om henne!

Sitter utanför lektionen och ska snart börja, då ska vi göra vår underbara trailer och fy fan vad bra den ska bli!! Vi är världens bästa grupp och har sä jäkla kul. Vi kommer äga ut alla :)

Slutar sedan och då blir det hem, ta en varm och läng dusch, sjunka ner framför tvn med datorn och en varm eller kall kopp varm choklad. Mm jag längtar jah får ju inte glömma den underbara filten som kommer värma mig. Som jag har skrivit innan fryser jag ju hela tiden så filt är alltid ett måste framför tvn!


Trött och sliten är man idag, lita maskara är allt jag har :)

See yah <3

Sluta bitcha dig

Okej var tvungen att få ut det bara. Fattar inte hur du kan hålla på när alla ändå blir extramt trött på dig? Du förlorar alla dina vänner när du håller på så. Sluta vara så jävla pessimistisk och började bete dig som en riktigt vän. Sluta sprida lögner om dina närmaste vänner och sluta störa mig!
Är trött på dig och dina stora mun, tro inte du kan vara trevlig nästa gång.. Kommer aldrig orka med dig igen.
Ha ett trevligt liv ensam!

(Sorry om ni inte pallade läsa men var irriterad bara :D)

See yah <3

Skola :)

Sitter på engelskan (Hm ska man skriva på engelska då? Äh palla det får bli på svenskan XD)
Fått en uppgift att hitta fakta om indisk musik.. VI har två lektioner på oss men efter en halv är jag redan färdig och det blir en kul lektion på fredag va? :)
Idag blir det FBU ungdom vilket är woho för jag typ aldrig är där..
Mindre än tre veckor kvar i skolan, typ två och en halv och det är helt underbart.. Jag längtar :D



Såhär uttråkad är jag ^^

See yaah <3

RSS 2.0