What's up?

Hej hej, ledsen att jag inte bloggat på snart två veckor men det händer för mycket just nu i mitt eget liv som gör att jag inte har någon lust att riktigt sätta mig ner och skriva här. Jag behöver reda ut det själv och lugna ner mig innan jag orkar ta hand om bloggen igen. Kanske jag kommer skriva ett inlägg då och då men jag lovar att skriva om jag blir helt aktiv igen.

Känns som mina inlägg bara kommer bli sorliga om jag skriver, nej jag är inte deprimerad eller något, det är jag verkligen inte men just nu händer för mycket på en och samma gång.

Så får vi se när jag skriver ett nytt igen men bye bye så länge <3

On my way out

Jaha då ska man dra iväg till musikdirekt nu, massor av band/människor som ska spela och sedan någon jury som röstar.. Alla ungdomar har väl hört talas om det? Jaja ska ta bussen om lite mindre än en halvtimme iaf och har precis gjort mig färdig. Ska dit med Alexandra, Anna och Sofia. Fun fun :)
Helgen har varit lite seg och veckan också men vad var det jag räknade till? Jo bara nio veckor till sommarlov, se på den positiva sidan heter det väl? :)

Jag idag då




Love and kisses <3

Så går det mot slutet..

Nu är det bara idag och måndag kvar sedan börjar skolan, det är väldigt segt :( Men lovet har varit bra, träffat massor av underbart folk, tyvärr inte Josse och Willie men vi får väl ses snart. Har till och med hunnit plugga vilket är väldigt duktigt för mig. Om lite mer än en timme kommer Sofie hit och då ska vi ha mys kväll, sova över hos mig och tjocka oss som fan, så längtar <3


Foto från onsdags, det blev mest flum vi höll på med med redigerade ihop den här innan :)

See yah <3

RSS 2.0