Bröllop

Ja som sagt om en halvtimme drar jag iväg till min mobror bröllop :) Det blir säkert fint, lite kallt bara eftersom det är utomhus i stadsparken :P Men men det ska bli kul,..


Dagens utseende till bröllopet!

See yah <3

God Morgon

Wow klockan är nio och jag är vaken, inte nog med det har jag varit vaken i snart en timme, gissa varför? Min älskade systerdotter tycker det är kul att prata klockan åtta på morgonen med sig själv. Visst är det sött men inte allt för kul.
Jah jag sov hos syrran och Henke idag och är fortfarande där, de dumpar mig hos mammsen om en timme typ därefter är det dags att göra ordning sig till bröllopet som öger rum om åtta timmar typ.. Det kommer bli fint och mys :)

Nu måste jag dra vidare..

See yah <3


Hallo

Jah jag har inte bloggat på väldigt länge en hel vecka och det är för att det inte finns mycket att skriva om. Vad har hänt då? Jo jag fotade med Alex igår (Bilden på headern är en av dem), vi flummade lite ute i snön and it was cold!
Jag ska nog träffa mina älsklingar imorgon och sen på fredag blir det syrran och lördag är det bröllop. Jaah veckan har varit rätt full :)
Har klippt mig och färgat håret nu men orkar inte visa :)

See yah <3

Klipp!

Jaah nu är jag nyklippt och fin :) Tyvärr för mörkt för att fota i rummet men det är en dm kortare och mycket mer uppklippt. Plus att lite mer inramning av ansiktet och snelugg, blev riktigt bra faktiskt :) På torsdag blir det färgning av håret och älskade syrran är snäll och fixar det till mig.

Vet ni hur duktig jag är? Hela helgen har jag tänkt "Får inte glömma mobil laddaren" Imorse märkte jag att fan jag hade ändå glömt den.. Det blir en omväg imorgon och hämta laddaren XD Först till mamma, tillbaka till lund och sedan till Kävlinge igen. Jah är kanske hemma vid fem - sex?

See yah <3

?

Okej det kom precis in värsta wierda läraren i klassrummet och jah hon verkade inte ha alla hönsen hemma men men.
Aj bet mig i läppen, damn gissa vem som alltid ha otur?

Jaah snart lov som sagt, inget riktigt intressant som händer mer än typ inga prov, inga tester och jaah en läxa tror jag (Eller?) Hahah jah som ni ser en riktigt chill vecka. Ledig på fredag och då börjar lovet så tre dagar kvar typ?



Vad händer i era liv?

See yah <3

Seg

Ja inlägg kommer när jag orkar, köpte sexig (host) superbowl tröja till 5 mars när det gäller. Piercingen ömar lite men det är väl bra (?) gissar att det betyder att den läker (?) ska äta lunch nu, skriver när jag orkar sen kanske.

Ja just det ska klippa mig imorgon (yeey)

See yah <3

Piercing

jaha då har man piercat sig, gjorde det igår men orkade inte blogga då. Det gjorde ont men typ inte smärtsamt utan det kändes ordentligt som om någon knep en hårt :) Så nu har jag en fin röd sten i navel, hihi me like. Så nu ska man vänta typ två månader sen får man byta till andra smycken. Jobbiga är typ att det varit jätte jobbigt idag, mått jätte dåligt när jag suttit ner för länge men det är helt klart värt det :)



Piercingen, vad tycker ni visst är det fint? :)

See yah <3

blooood!

Okej tog för någa timmar sedan blodprov för att få kanske lite svar om min oändliga trötthet. Ush som jag skrev innan är jag extremt nålrädd så fick trösta mig mot mammsens axel när de skulle sno lite blod från mig. Inte nog med det så har det blött igenom det lilla plåstret och nu har det blivit lite fläckar på tröjan ush ush!

Om sex timmar så gör jag väl mig beredd för att pierca naveln, lika bra att ta alla nålar på en och samma dag va? Hm det ska bli intressant när jag ska göra det, alex gör dig beredd att få din hand dödad!

Bild kommer när det gjort :)

See yah <3

Sjuka tider...

Okej under vår tjugo rast som slutade precis bevisade spykister själv hur uttråkade man kan vara och därför gör massa sjuka saker :)

Ja på bilden ser man några spykister hissa upp sig i luften mellan våra trappor och där efter stryker dem i luften.. Extrem ironing kallade dem det.. Hm jah jag säger bara va fan?

Ingen mening alls i det men de tyckte visst det var kul, roade vår tråkiga rast och förmodligen resten av skolan. Det sjuka är att de lyckades lura lärarna så de kunde göra det... Vad kommer näst? :)

See yah <3


Heeey, heey baby!

Heej på er :) Sitter just nu och se på One Tee Hill, gud vad det är beroende framkallande! Fick mejl från mammsem idag, jaah då blir det att pierca sig på onsdag, inte nog med det ska jag till doktorn först på morgonen och det finns chans att de tar blodprov.. Och för er som inte vet, lilla jag är väldigt nål och sprut rädd så det ska bli väldig intressant att göra det på en och samma dag XD

Fobier är inte kul va... Jag har väldigt mycket skräck mot mycket kan jag säga, t.ex. spindlar, mörket, nålar, sprutor m.m. Jaah visst kan man vara rädd för väldigt mycket och det är allt annat än mysigt :) Har ni några fobier då?

See yah <3

Tack för igår <3

Åååh gud tack för igår, var helt underbart. Saknar hur vi flummade så i skolan, saknar att ha någon som är lika sjuk som mig.. Hm hoppas vi ses snart och bio skulle de bli snart igen va? :)

Vi gjorde först sjuk god pizza och till efterätt blev det cappuccino glass med massa choklad sås och strössel. Sattan gott det var. Därefter flummade vi runt, dansade, sjöng och mycket mer. Hur mycket tror ni grannarna gillade oss? Vid sådär elva tänkte vi "Ja nu ser vi en film.." Det gick ju sådär och när klockan var kvart över två och jag var halvt död gick vi alla hem utan att sätt någon film :)



Någon gång under kvällen, flippade ut genom att jag fick Alex sjal runt brösten och Sofias tröja runt håret. Visst är jag söt? :D Alex gjorde samma och vi konstaterade att hon såg mer afrikansk ut än mig men jag såg inte lika gravid ut som henne!

See yah <3

På väg..

Jadu ska snart iväg för att träffa Alex, Sofia och Anna, mina underbara vänner :) Är ny sminkad och fixad så om en halvtimme drar jag väl till Sofia där vi kommer prata massa skit resten av dagen, ni vet hur mycket jag gillar det ;)

Så blir inte mer skrivet nu eftersom jag måste fortsätta att göra onyttiga saker. Ha så kul..

See yah <3

.....

Sitter i skolan nu och börjar om ja när jag skriver den här meningen är det sju minuter.. Vem vill sova? Jo jag, är trött som en... Jah jag är trött och vill helt enkelt gå och lägga mig men nej slutar inte förrän kvart i tre idag.

Alex kom hem igår eller mer inatt.. Vaknade av hennes sms men okej skyll mig själv jag bad henne smsa mig när hon kom fram. MOhahah flyget var försenat och när hon kom kände hon kylan. Jag tycker inte synd om dig Alex eftersom vi andra har levt med det de senaste dagarna och stått ut med en snöstorm medans hon gick i linne i London.

Jajja nog snackat med henne, det blir myskväll med tjejerna imorgon istället, fast först på morgonen på lördag ska jag träna. Asså shit vad duktig jag har vairt, kommer ha tränat tre gånger den här veckan vilket är vääääldigt ovanligt :)

Okej nu ska ni inte behöva höra om mitt tjat, blir myskväll hemma framför tvn än sålänge vad jag vet idag. Vad händer hoss er?


Hm.. Ser man hur trött jag är idag? XD

See yah <3

Och nu händer?

Ja sitter på lektionen vi börjar om tjugo minuter och har en lektion kvar sedan slutar jah. Ska träna idag, gud vad jag är duktig XD

Tog bort lite skit program på datorn, damn vad mycket man samlar på den när man har olika lektioner som behöver olika saker. Alex kommer hem ikväll till tråkiga och kalla skåne. Mohahaha synd om henne NOT..
Damn Herman hitta inte coola saker så man vill ladda ner, tog bort ett program och ladda nu ner ett nytt (OBS Lagliga program pratar jag ju om såklart!) Inte olaglig här nej :)


Hahah damn vad man ser snobbig ut :)

See yah <3

Se vad kul man kan ha :)

Uttråkad som jag var eftersom min lektion är seg, är färdig med min del av vårt arbete och vi är färdiga med det mesta väntar bara på Emmas sen är vi typ färdiga :) Så satt och gjorde roliga bilder ^^






Jag är inte alls lättroad :)


http://photofunia.com/


A Whole New World

Ååh den sången är helt underbar, hm fått Disney nostalgi. Alex fel :)

Satt här om dagen och såg hela Mulan filmen på youtube, finns inget mer underbart än att se gamla Disney filmer, det är hemskt att Disney inte gör sådana filmer längre. Tänk vad alla små barn nuförtiden missar av att inte få se dem.

En kompis till mig berättade om hur hon frågat några yngrebarn vad deras favorit disneyfilm var och alla hade svarat som High School Musical och sådana filmer men då hade hon frågat om Snövit, askungen och de äldre så hade de svarat "Ush nej de är ju tråkiga.."

Man är knappt 17 och börjar ändå känna sig gammal när man hör sånt, visst är de underbara? De gamla tecknade filmerna som man såg hundra gånger om och om igen när man var liten men ändå blev man aldrig trött. Min favo var allt den lilla sjöjungfrun, åh jag älskade hennes fina röda hår och hela historian om hur hennes liv var. Älskar den fortfarande men var extremt längesedan jag såg den :)



Kärlek till de äldre Disney filmerna.. Vilken är er favorit? :)

See yah <3

....

Jaaah gissa vem som är trött? Joh jag!

Sitter i skolan som vanligt, har två timmar kvar, gått två timmar bara i skolan :) Mhm en dag på fyra timmar.
Idiot tåget var försenat idag igen så blev en kvar sen men men, sitter och inte gör ett skit för jag är typ färdig.

Tycker också det är orättvisst att alex kanske ska iväg medans jag måste stanna i tråkiga och kalla Sverige, du kan inte dissa oss! XD Men men, vad händer i veckan då? Jo jag ska träna på tisdag men ska försöka på torsdag också och kanske lördag. På fredag blir det att träffa underbara Anna, Sofia och Alex. Längtar som fan så det blir mysigt.


Trött men musiken gör livet, det är underbart med spotify och lärare som låter en lyssna på musik <3

See yah, dags att fortsätta med svenskan.. Hm <3

RSS 2.0