Heeej

Okej sitter här inne i värmen och undviker kylan och snön utanför. Visst är det sjukt vackert men det är ju så kallt!

Igår var jag duktig och tränade, jaah visst är jag duktigt :) Ska börja träna regelbundet nu så det ska bli kul och se hur jag kommer palla det här!
Men men, gissa vem som varit duktig och skrivit färdig sin del av uppsattsen? Jo jag! :D Men öhh typ måste läsa 50 sidor på engelskan vilket är lite jobbigt men det ska vi nog klara.



Hahah vadå en trött Lizzie?

See yah <3

Lalala jaaah dålig uppdatering

Okej nu har det gått ännu en långstund innan jag skrivit något, men jag har inget att skriva om och hur kul är det med lite "Jaah sitter i skolan.. Blah blah.." :)

Imorgon ska jag träna för första gången på typ år känns det som, och nej jag räknar inte med skolidrotten.. Så ska gå på friskis och Svettis :) Mohaha tant träning men jah man tränar iaf! Måste börja bli mer hälsosam känner jag..



Bild från skolan, historia tror jag? hm..

See yah <3

Hm..

Ja jag vet att jag inte skrivit på länge men har inte orkat :(
Typ varit mycket nu, pappsen blir 50 på onsdag så det är mycket förberedningar till dess så det tar nästan alltid men inte nog med det mådde jag riktigt dåligt idag. Var helt tung i huvudet och orkade inte göra något, får nog gå och kolla om jag inte har väldigt lågt blodtryck..

Imorgon är det skola igen men sen på onsdag är jag ledig för att fira pappsen 50 årsdag och på tosdag är vi lediga i skolan så det känns riktigt bra :)

När jag typ blivit helt frisk kommer jag skriva mer

See yah <3

Oh yeaah!

Det känns riktigt bra just nu, det nya underbara schemat börjar imorrn vilket betyder att inte en dag efter tre!! :D:D
Åhh idag fick jag min bas såld så det blev lite bra med pengar där vilket aldrig är fel, me like.. Sen så är det piercingen på torsdag vilket är lite läksigt.. Hahah jag är ju väldigt nålrädd som sagt men Alex och mammsen är där för att trösta mig så det ska nog gå hoppas jag..

See yah <3

Hallo :)

Ja förlåt jag har inte orkat skriva de senaste dagarna men nu har jag tid iaf :)
Vad har hänt i mitt liv då? Haha jah inte mycket, tyvärr blev det ingen träff i Eslöv i helgen men istället blev det tjejkväll med Anna, Sofia och Alex :) Det var mys mys men tyvärr var mitt humör lite dåligt humör men det var för jag hade ont i magen..

I söndags var det en mys dag där jag var inne och tog det lugnt. Och idag hade jag sovmorgon så det var helt underbart.

Åååh jag saknar lilla Clara, min underbara systerdotter som är sötast.. Har inte träffat henne på två veckor typ om inte mer :( Men i veckan hoppas jag verkligen att jag får träffa henne annars kommer jag bli galen!


Min underbara systerdotter <3


See yah <3

Ohlalal

Okej idag har varit en lugn dag iaf inga läxor :)

Åh ser en helt underbar film på Italienskan, den är riktigt bra :) Tyvärr vet jag inte vad den heter men något med tre meter över himlen eller jah något sådant..

Mamma bokade tid till att pierca naveln så den 21 alltså nästa vecka, exakt en vecka från nu kommer jag pierca mig!! Åh gud vad underbat, det har jag velat ha i ett år nu så äntligen blir det av :)

Höhö Iphonen jag har haft kul med att hålla på med idag, åh jag älskar den. :)

See yah <3

Iphone

Ja gissa hur glad jag är nu... För en timme sedan kom mammsen hem med min Iphone :D:D:D
Nu ligger den på ladning och gud vad det kliar i fingrarna efter att få fixa massa men en eller två timmar till får man allt vänta och jag kommer dö XD

Imorgon har jag lite sovmorgon vilket känns rätt underbart tanke på hur trött jag är dagarna lång.. Bara två dagar kvar på skolveckan och jag längtar till helgen!

See yah <3

Tråkigt...

Just nu har klassen sådan älskad samhällslektion, vi ska planera den nya perioden.. Jag och Emilia är färdigt med vårt så jah datorn kommer ju fram då :)
Vad händer i era liv? Alex behöver ju inte svara eftersom jag får sms från henne var och varannan minut med vad som händer i hennes klass :D Men men du roar mig iaf så tack ^^

Tänkte visa lite sexiga webbilder på mig XD



Ha en bra dag see yah <3

Vackra naglar :D

När jag slutade idag tio i två typ så stack jag till HM, där köpte jag två olika nagelfilar, genomskinligt nagellack, sådant bort tagning av nagellack och så hårspray. Me like :)
Jag fixade dem fint för en gångsskull nu ska de bara växa några meter så blir jag glad :D Hahha nej men några millimeter till skulle vara bra :)

Ingen läxa idag haha får jobba på imorgon isället, jah en lugn lat dag helt enkelt..

See yah <3

Skola

Sitter och väntar på Catti vår geografi lärare för att ha lektion. Slutar om en timme och då är det hem och chilla men också städa :(

Hm vad händer ikväll? Inte mycket tror jag faktiskt, måste fixa lite små saker, plugga kanske men vi får se :) Life goes on!

See yah <3

Alex place

Är hos AlexPalex nu, vi har inte gjort ett skit vilket är som vanligt då :) Spelade något ballongspel och hon ähm tyckte inte jag var tillräckligt smart... Hm vem är smartast? Hon som spenderar allt sitt liv på ett ballongspel eller hon som har ett liv? Hahah jag vet inte, försökte hjälpa henne med Matten men hon fick damp och ville inte ha hjälp men samtidigt inte :) That's Alex!

Okej nu ska jag baka kärleksmums med Bella, Alex lillsyrra.

See yah <3

Funderingar... Hm det slutar aldrig bra

Hela kvällen, dagen, och veckan har jag funderat mycket :) Då menar jag på allt möjligt, jag har alltid funderat väldigt mycket och ofta för mycket.. Kan man fundera för mycket?
Men senaste tiden har jag funderat på mina vänner.. En sak har jag kommit fram till att damn alla runt mig har fan skaffat sig en partner :) Och då menar jag verkligen att allt händer samtidigt. Ena stunden är alla typ singlar och nästa gång jag blinkar har folk blivi upptagna.. Inget negativt med det absolut men hm.. Kul att vara den enda singeln i sitt umgänge typ? :P

Jag funderar om det är något med kylan som gör att alla blir så galet kära, isf funkar det iaf inte på mig kan vi absolut konstatera :)

Nu ska jag fortsätta med att spendera en fredag att inte göra ett skit, har inget uppbokat på hela helgen :( Boka mig!!!


Älskad webbcam bild på mig :)

See yah <3

Kaaaallt

Damn det är kallt! Ush typ tio minus ute och jaah det är riktigt mycket för att vara i skåne. Skulle gärna krypa in under filten men jaah, jo det kan jag ju faktiskt göra :)
Idag var en jobbig dag, iaf att gå upp. Kunde inte somna så ush det var hemskt att dra sig upp. Men kom till skolan och det blev en väldigt bra start. Fick de nya scheman som vi kommer börja använda den 20. Då har jag sovmorgon till tio på måndagar och slutar fem i två!! Sen det senaste vi slutar är klockan tre så det är naaajs :)

Men det var inte en mycket jobbig dag, idrotten var inställd så slutade halv ett. Gud vad underbart det var.
Mitt humör är nu på bra humör så jag hoppas det räcker helgen ut. Saknar Y men hon kommer på måndag till skolan :D

Bara helgen kvar, hm någon som vill hitta på något?

See yah <3

IB DAY :D

Okej haft en bra och riktigt mysigt dag. Skulle ta bussen halv tolv men var färdig vid elva så tog bussen då istället och stack till Katte, hahha I know en spykiskt på Katte XD
Helt underbar klass, önskar att man haft en sådan klass. Älskade IB åhh om man tänkt lite innan man valde samhäll..
IB hade passa mig tror jag ..
Men men börjar riktiga skolan imorgon på spyken :) Det blir väl trevligt... XD

Alexpalex :)

Idag har varit en jag och Alex dag ^^
Kom till henne vid tolv och sedan dess la vi i hennes stooooora säng och pratade massa skit. Mhm jag gillar det :) Kände att jag behövde träffa någon och då blev det alex..

Imorgon åker jag till Lund för att se hur Alex har det i skolan XD Kommer efter lunch och stör Katefolket :D Hahah känner att jag kommer bli lite mobbad, go spyken!!

Patetiskt person som inte kan säga vad du tycker rakt till mig eller iaf säga vem du är.. Hahah du måste fan va hatad av alla.. Visst säg att du hatar mig men våga iaf skriva vem du är.. Så jävla fegt..

See yah <3

Falskhet

Det finns inget värre än falska människor. Folk som säger saker för att få uppmärksamhet utan att bry sig om andra. Visst har jag gjort det också, vem har inte men jag tåler inte folk som tror de är något för det. Folk som ljuger sig genom livet och ler för att få folk att se mot dem. Jag har stött på mycket falskhet bland folk och har det fortfarande runt mig.
Hur okej är det att ena dagen umgås med en person och sedan andra dagen prata skit om den bakom ryggen? Umgås med en person för att den har rätt kontakter? Låtsas vara något framför folk?

Åh det finns inget mer som stör mig än det, jag har några äkta vänner och jag vet att ni vet vilka ni är. Det är folk jag litar på men många i skolan och andra i umgänget skulle jag aldrig ens kunnat tänka mig avslöja en hemlighet till dem för jag vet att de hade sagt det till någon annan direkt..

Ni äcklar mig, det finns inget mer som äcklar mig än det och gissa varför jag slutade umgås med vissa.. Jo för att de kunde bara vara falska..

Jaja nog med det tråkiga, folk som är falska kan gå och försvinna gärna för min skull :)

See yah <3

Seeg

Åh förlåt jag vet att jag suger på att uppdatera men det är nu över lovet när jag inte har så mycket att skriva.
Kan meddela att jag har haft det bästa nyårs firande man haft utom lite problem. Tack för alla som gjorde den underbar, roligare kan man nog inte ha <3

Väntar fortfarande på min älskade Iphone som kommer om högst två veckor men hoppas att den kommer snart, imorgon är det en vecka sedan jag beställde den så nu kittlas det i fingrarna över att få den :)

Jajaj hoppas det blir mer sen när skolan börjar, ha ett bra lov nu när det inte är så mycket tid kvar..

See yah <3

RSS 2.0